Wij hebben ervaring met de meeste technologieën:

Problemen oplossen, aan huis, hulp op afstand, intensieve begeleiding & persoonlijk contact. Een oplossing voor elk probleem.

Telecom

Internet, draadloos internet, Wifi, draadloos telefonie, televisie, fax, installaties, herstel en onderhoud. Daarnaast adviseren we u over toestellen van alle merken.

Netwerken

Wij kunnen uw netwerk leggen en onderhouden. Het netwerk is de ruggengraat van uw systeem en wordt als maar belangrijker de dag van vandaag met de nieuwe mogelijkheden die we ter beschikking hebben als consument.

Smartphones

Onze telefoontoestellen worden de dag van vandaag als maar slimmer, het systeem echter optimaal gebruiken dat vergt een goede configuratie en daar durft het al wel eens mis gaan. We begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes en helpen u op weg met uw toestel.

Mobiele toestellen

Mensen willen als maar vaker bereikbaar zijn, van Facebook en emails tot het werken vanop een tablet voor kantoor.
Er zijn zelfs bedrijven waar je als werknemer je eigen toestel mag meebrengen om op te werken. Belangrijk is dat je van je gegevens een backup hebt voor als er iets mis gaat, diefstal, verlies, defect,…

E-mail

‘T Pcke biedt u ondersteuning bij het configureren en aanmaken van professionele mailadressen en mailclients. Kan u plots niet meer mailen? Contacteer ons dan meteen.

Computers

Problemen met uw pc (Windows/Mac)? Heeft u een virus? Overhitting? Computer formateren? PC gecrasht? Nieuwe computer samenstellen? Nieuwe software installeren?

Software

Op basis van onze kennis van licentieregels van software uitgevers, kunnen wij helpen uw behoeften qua licenties evalueren en u adviseren over het beheer ervan.

Cloud

Hardware en software toepassingen zijn van overal bereikbaar vanuit de “cloud”. Ook voor thuiswerkende medewerkers. En u weet precies wat het u per maand kost.