Hard- en software herstellingen aan huis of op uw werk

* Wij herstellen uw: computer, laptop, smartphone, tablet, iPad, iPhone, …

1. Maak een afspraak

Maak een afspraak met onze technieker. U contacteert ons via de website, per e-mail of via +32 15 709080 en we plannen samen met u een afspraak in.

2. Wij komen tot bij u

Onze focus ligt op de herstelling aan huis, u hoeft het toestel niet los te maken en rond te rijden. Wij komen tot bij u zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

3. Wij herstellen ter plaatse

We brengen ons materiaal mee en proberen uw toestel of ander probleem dat u heeft direct te herstellen zodat u meteen weer verder kan.

FAQ

Wat herstellen jullie allemaal?

U kan op onze diensten rekenen voor quasi alle herstellingen, gaande van de reparatie van uw iPhone scherm tot formateren van uw computer of verwijderen van virussen.

Zie hier wat wij allemaal herstellen.

Wordt alles ter plaatse hersteld?

We proberen om alles ter plaatse te herstellen. Vanzelfsprekend is dit in sommige gevallen niet mogelijk. Soms is bij een herstelling het werk zo omslachtig of is er bijkomend materiaal nodig en zal de technieker voorstellen om uw toestel mee te nemen. Sommige problemen kunnen we ook beter op kantoor oplossen dan dat we (meerdere) uren bij u moeten blijven.

Kan ik een vervangtoestel krijgen?

Dat kan zeker. Vraag ernaar als u contact met ons opneemt. We dragen geen vervangtoestellen met ons mee. Dus vergeet zeker niet te vermelden dat u hier graag van gebruik wilt maken.

Hou er eveneens rekening mee dat wij een mogelijkheid tot vervangtoestel voorzien tegen een kleine extra kost mits dit in goede staat wordt terugbezorgd. Als u met ons contact opneemt, vraag dan naar de voorwaarden.

Wat kost een herstelling mij?

Bij een interventie ter plaatse hanteren we steeds een vast uurtarief van 60 euro per uur. In geval we uw toestel niet binnen het uur kunnen maken, krijgt u van ons altijd een geraamd prijsbestek zodat u niet voor verassingen komt te staan.

Voor onze “Hulp op Afstand” oplossing betaalt u 15€ per begonnen kwartier.

Wat als mijn herstelling niet meer te maken valt?

Als uw herstelling niet te maken is, zullen we dit u ook meedelen. Het heeft geen zin moeite te steken in iets dat toch niet meer zal werken. Voor ons is de juiste service & advies uitermate belangrijk.

We kunnen u in dat geval wel adviseren over de aankoop van nieuw materiaal (smartphone, tablet, laptop, computer, maar ook onderdelen en software). Als leverancier van hardware en software kunnen we u advies op maat geven over wat best bij u past.

Online afspraak maken